Cea mai nouă, mai performantă și mai scumpă boxa se lansează în anul 2018

Fără muzică viață e pustie, ar afirmă unii oameni care sunt obișnuiți cu muzica în fiecare clipă a zilei. Atât la petreceri, cât și în viața de zi cu zi, o boxă se va dovedi o investiție ideală a oricărui utilizator care pune accent pe distracție și pe relaxare. Beosound Edge este cel mai nou produs de acest gen lansat la IFA 2018 de către danezii de la Bang & Olufsen. O boxă mai puțin obișnuită, mai puțin tradițională, care însă se încadrează în orice cămin modern sau în alte locații, Beosound seamănă cu o roată sau cu o porțiune a unui tub, tăiată perfect rotund. Beosound aduce aminte de o roată pe care utilizatorul va trebui să o împingă prin casă pentru a-i ajusta volumul.

Prețul de pornire al acestei boxe este destul de mare, de 3500 de Euro, urmând ca în timp să scadă. Boxa are în interior un woofer de 10 inch, două perechi de drivere de patru inch pentru medii. În plus, emite sunete foarte puternice pe ambele părți și utilizatorul o poate folosi pe podea sau agățată pe perete.

Modul de funcționare este impresionant: în vederea ajustării volumului, dacă nu se folosesc aplicații pe mobil, roata trebuie învârtită într-un sens sau în altul. Carcasa este din aluminiu, nu reține amprente, dă un aspect elegant și reflectă mediul înconjurător. Boxa wireless cu conectivitate Bluetooth dispune de un accelerator și un giroscop, dar și de un senzor de proximitate cu rolul de a evidenția câteva butoane atunci când cineva se apropie, sau să le stingă atunci când se îndepărtează. Începând cu luna noiembrie 2018, boxa va fi disponibilă în magazine, la prețul unui autoturism second hand, dar de cele mai multe ori, pentru cei mai pretențioși cumpărători, aspectul financiar nu reprezintă o problemă sau un impediment.

Așadar, boxa cu un design neobișnuit se va dovedi o investiție costisitoare, dar foarte inspirată a celor ce iubesc muzica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *