Cel mai nou telefon pentru gaming Doogee rezistent la loviuri

Ultima actualizare pe 7 septembrie 2018 de către radu

Gamerii împătimiți se vor bucura să afle că începând cu acest an, pot avea un telefon performant, destinat activităților plăcute, relaxante de gaming. Doogee S70 este un telefon ce se diferențiază din mulțime având o rezistență mult mai mare comparativ cu alte modele. Doogee nu este o companie arhi cunoscută și nu are nicio experiență foarte vastă în producerea telefoanelor mobile, însă în ultimii ani a lansat multe modele în acest sens.

Chinezii pregătesc modelul Doogee S70 Gaming Rugged Phone, care nu vrea să fie revoluționar sau să frapeze prin o anumită caracteristică, în afară de gradul sporit de rezistență. Acest telefon poate fi scufundat în apă, rezistă la un jet puternic orientat spre el, este rezistent la șocuri și la vibrații agresive. Telefonul are un panou Full HD de 6 inch cu un raport de 18:9 al aspectului. De asemenea, are un acumulator de 5500 mAh, unul din cele mai performanțe ale telefoanelor mobile lansate în ultima perioadă.

Procesarea este realizată de ȘoC Helio P23 cu 6 GB RAM și memoria internă de 64 GB. Se poate vorbi și de Cooling Boost, în cazuri urgențe precum necesitatea sporirii vitezei în secțiunile Fortnite sau în PUBG. Odată activat, modul Cooling Boost închide aplicațiile și trece telefonul în modul gaming, realizând o răcire eficientă printr-o foaie metalică cu rolul de disipare a căldurii de pe procesor, pentru a se evita încălzirea dispozitivului în mână.

Acest telefon pentru gaming are pe spate un senzor Sony care face capturi extrem de reușite. Deși prețul nu este cunoscut, mai mult ca sigur, gamerii vor dori să investească în acest dispozitiv ultra-modern, ultra-performant, cu un gamepad Doogee G1 care se poate atașa la mobil pentru aventuri noi și palpitante ale celor care se relaxează jucându-se și uitând de grijile cotidiene. Era necesară lansarea unui astfel de model, deoarece gamerii nu așteaptă să se întoarcă acasă de la serviciu sau de la facultate pentru a începe o sesiune de joacă, nu își iau computerul de gaming în vacanță în portbagaj, ci au nevoie și de un dispozitiv nou și portabil în acest sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *