Cum să nu faci bani pe net de acasă

Ultima actualizare pe 8 martie 2020 de către radu

Pe platforma de socializare Facebook am găsit câteva grupuri denumite: „Munca acasa pe net usor”, „Muncă la domiciliu”, „Castigi bani On-line din Site-uri si Aplicatii”, „JOB DE ACASA” și „Lucru la domiciliu”.

Crezând că o să găsesc surse de venit ingenioase pe internet, m-am înscris pe aceste grupuri. Pe ele postează anumite persoane postări de genul „Vrei să câștigi niște bani de acasă, venit de la 50 la 3000 lei, pe lună” care vin însoțite de poze cu mulți bani. Cei interesați sunt rugați să tasteze „detalii” sau să trimit un mesaj privat persoanei.

Am tastat și eu în comentarii „detalii” și am așteptat să aflu noi rețete de făcut bani pe internet. Surpriza mea a venit rapid, este vorba DOAR de programe MLM precum Avon, Farmasi sau mai știu eu ce. Acei oameni nu îți dau ponturi serioase de câștig pe internet, îi interesează doar să te înscrii sub link-ul lor de afiliat în majoritatea cazurilor. Practic, în cele mai multe cazuri tu nu vei câștiga cine știe ce, doar îi vei ajuta pe ei să câștige bani, stând chiar degeaba, pentru că vei munci tu pentru ei.

Ce părere aveți despre aceste metode de făcut bani de acasă pe internet ? Sunteți înscriși în astfel de grupuri, ce părere aveți ?

Un video informativ legat de conceptul de tip MLM

1 Comment

  1. Niste escroci! Dar pana la urma ramane la alegerea ta daca te inscrii sau nu, problema e ca ei incearca sa te influenteze sa te alaturi ca sa faca si ei un ban!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *