Laptopul Lenovo Yoga C630 – performanță de invidiat și design reușit

Un alt aspect notabil al acestui model de laptop nou este autonomia de 25 de ore pentru redarea conținutului video, lucru care nu este posibil la un laptop cu Intel. Această performanță nu a mai fost atinsă până acum, fapt pentru care utilizatorii acestui laptop se vor declara, cu siguranță, avantajați din acest punct de vedere și nu numai.

Panoul Full HD IPS 13.3 inch permite o configurație completă de până la 8GB RAM și un spațiu de stocare de 256 GB. În ceea ce privește partea de date, modemul 4G LTE Snapdragon X20 este inclus în vederea instalării unei cartele SIM pe laptop. Cu totul nou și interesant, cititorul de amprente de pe laptop permite utilizatorului să își stabilească propriul sistem de parolare sigură și intangibilă de alți membrii ai familiei, colegi de cameră sau de lucru.

Cele mai noi telefoane inteligente confirmă performanța procesoarelor pe arhitectură ARM, iar în cazul notebook-urilor lucrurile nu stau deloc diferit. Pe piață deja au apărut laptopuri marca HP și ASUS cu procesoare ARM de la Qualcomm. Microsoft a avut o colaborare cu cei de la Qualcomm în vederea optimizării Windows pentru noua platformă. Reprezentanții Lenovo au luat și ei în calcul această varianta și au lansat primul portabil WOS, Windows on Snapdragon, sub denumirea completă și corectă de Lenovo Yoga C630. Acesta este un hibrid puțin spus interesant, care ascunde un Snapdragon 850 de ultimă generație de la Qualcomm.

Un laptop nou și performant, Lenovo Yoga C630 are un concept complet inedit pe piața IT din țară și de peste hotare – sistemul de operare Windows on Snapdragon. Concret, laptopul este dotat cu un sistem Windows 10 și ȘoC Snapdragon 850 pe o arhitectură ARM. Spre deosebire de majoritatea notebook-urilor și laptopurilor de pe piață construite în jurul unui procesor Intel sau AMD, acest dispozitiv pune într-o lumină cu totul nouă evoluțiile din acest domeniu.

Așadar, odată cu lansarea pe piață a noului laptop Lenovo, cu un design impresionant și elegant de aluminiu, o capacitate de stocare de 128 sau 256 GB, cu două porturi USB-C și un slot pentru căști, cei mai pretențioși utilizatori se vor arată interesați de achiziționarea acestui dispozitiv modern și ultra performant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *