Noul SSD extern extrem de rapid de la Samsung este lansat

Ceea ce atrage cumpărătorii la acest SSD este designul plăcut, greutatea de 150 de grame, dar și cadrul de rezistență la șocuri și de disipare a căldurii. Datele sunt criptate pe 256 Biți cu AES. Începând cu luna septembrie a anului 2018, acest SSD va fi disponibil pe piață, însă la prețuri corecte, dar suficient de mari pentru cumpărătorii români. Prețurile încep de la câteva sute de dolari și pot depăși 1400 de dolari pentru un spațiu de stocare de 2 TB. Chiar și așa, garanția de trei ani cu care vine acest SSD, precum și performanțele notabile sunt doar câteva dintre motivele pentru investirea în acest dispozitiv mic, dar foarte eficient.

Cu o viteză de citire de 2800 MB/s și o viteză de scriere de 2300 MB/s, noul SSD nu are limite, decât cele impuse de sistemul utilizatorului, care probabil nu beneficiază de un mediu de stocare intern suficient de rapid pentru acest SSD. Samsung Portable SSD X5 necesită un port Thunderbolt 3 pentru a funcționa în cei mai buni parametri. Așadar, pentru a transferă un fișier mare, de 20 de GB nu sunt necesare decât 12 secunde pe un Mac Book mai modern sau pe un PC folosind Thunderbolt 3.

Cei de la Samsung au mereu idei bune și vin cu produse extraordinare pe piață. Până nu demult, utilizatorii căutau un SSD extern extrem de rapid, însă niciun produs de pe piață nu îi convingea. Acum se lansează noul Samsung X5, un SSD rapid, care va deveni extrem de popular, pentru un upgrade de performanță la desktop sau la laptop. Sud-coreenii de la Samsung dedică acest produs profesioniștilor, creatorilor de conținut, cei care au nevoie permanentă de back-up.

Samsung X5 oferă utilizatorilor cea mai bună opțiune pentru a face back-up-uri rapide, fiind perfect pentru cei ce lucrează cu fișiere multimedia. Acest dispozitiv are o viteză de scriere atât de mare încât frapează utilizatorii, dar și experții în domeniu. Din punct de vedere al aspectului, eleganța, finisajul modern, corpul metalic și partea mată neaderentă de pe spatele SSD-ului îl transformă în alegerea perfectă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *