Noutățile iPhone: modelele XS și XS Plus când vor fi lansate?

Împătimiții iPhone așteaptă cu nerăbdare data de lansare a celor mai noi modele. Apple a confirmat nu demult că pasionații nu vor mai avea mult de așteptat și există o dată clară la care va fi prezentată și disponibilă noua gamă de telefoane. În condiții de suspans maxim, lansarea acestor modele XS și XS plus va avea loc pe data de 12 septembrie 2018.

Ce au special aceste modele de telefoane și de ce vor fi la mare căutare în rândul utilizatorilor de smartphone-uri? Ei bine, noile i-Phone-uri au o funcție foarte importantă, oferită de către Apple ce face referire la tehnologia de scanare a feței. Iphone XS va fi diferit de Iphone 9 din mai multe puncte de vedere, îndeosebi din prisma ecranelor ce acoperă întregul panou frontal, cât și din prisma camerelor ce vor fi folosite pentru a intensifica existența 3D Touch. Calitatea materialelor folosite în fabricarea produsului va fi mult mai avansată.

Telefoanele Iphone XS au însă o funcție majoră. Camera True Depth pentru Face ID este o investiție excelentă, una din cele mai importante funcții, aceea de recunoaștere facială fiind compatibilă cu Apple, pentru îmbunătățirea sistemului de recunoaștere și implementare a unui suport pentru mai multe fețe.

În plus, iPhone XS va avea mai multă memorie RAM și o baterie de capacitate mai mare, compania Apple pregătind totodată schimbări majore și interesante pentru cele mai noi modele de telefoane lansate. Prețul acestor telefoane nu trebuie să fie foarte mare, însă specificațiile să fie diferite de modelele actuale. Așadar, iPhone XS va avea un ecran de diagonală 5.8 inch, dimensiunile unui iPhone 8 Plus și ecranul vor acoperi în totalitate panoul frontal al carcasei.

Modelul iPhone XS va fi oferit în 2018 de compania Apple cu o creștere a performanței RAM (4 GB în loc de 3GB), cu o baterie mult mai mare care va procesa mai multe task-uri și îmbunătățiri demne de luat în considerare. Pentru a ține pasul cu tehnologia, pentru a avea cel mai nou și mai performant telefon, cei interesați sunt sfătuiți să își cumpere cel mai nou și mai performant model iPhone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *