Despre backlink-urile ieftine de pe Fiverr.com

Ultima actualizare pe 17 mai 2022 de către radu

Chiar dacă ofertele par de nerefuzat, o să vă facă mai mult rău decât bine. Majoritatea au în descriere că vă vor ajuta în clasarea pe motoarele de căutare, că sunt organice, etc. În marea majoritatea este fals. Așadar, nu alegeți ofertele care par de nerefuzat pentru că nu veți avea rezultate.

De curând am testat două pachete de promovare, unul pentru website și altul pentru un videoclip pe youtube. Pachetul de promovare pentru website a costat 20 $ și a însemnat aducerea de link-uri manuale pentru website, din păcate am primit doar niște link-uri de tip spam create de boți. Am dat 20$ și mari șanse să mi se penalizeze website-ul și nu să urce în clasări așa cum doream. Pentru Youtube, pachetul a costat 10$ și era vorba de câteva share-uri manuale, organice și care respectă tos-ul google. De la 500 de vizualizări a crescut la 2700 iar a doua zi a scăzut la 2000. Organic și respectând tos-ul Youtube întradevăr…

Ofertele decente și care vor avea rezultate minime pornesc de la cel puțin 100 dolari pentru un backlink venit de pe un website serios, nu o fermă de link-uri.

Voi ați încercat Fiverr.com, ce experiențe ați avut ?

sursă imagine

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *