Pareri G2A.com

Ultima actualizare pe 6 martie 2020 de către radu

G2A.com este o platformă de pe care puteți cumpăra licențe la diferite jocuri, programe software, etc. Platforma este populară mai ales în rândul gamerilor. Majoritatea youtuberilor recomandând platforma prin sistemul de afiliere.

Popularitatea platformei se datorează prețurile mai mici în comparație cu cele oficiale. De exemplu eu am cumpărat o licență la Warcraft 3 la 8.5 euro, iar cea oficială este 30 euro.

Problema este că licența nu funcționează. Am contactat vânzătorul pentru refund la suma. Nu mi se pare în regulă strategia lor.

În concluzie nu recomand platforma G2A.com. Voi ați folosit platforma, ce părere aveți ?

3 Comments

  1. am fost pacalit in urmatorul fel:am cumparat o licenta de bitdefender t s ptr 5 dispozitive ,2 ani valabilitate ,suma 250.toate bune,ales produs platit livrat cheia rapid,descarcat trial de pe site producator,instalat,introdus cheia.este activata,aparea in chenarul de jos 2023,scanat aranjat recomandarile dorite.dar,dar dupa o saptamana surpriza anunt ca nu mai merge sa introduc o noua cheie.am pus o pe cea primita ,cheie invalida,iar si iar,la fel.am initiat oun schimb de mesaje cu vanzatorul prin intermediul sitului,el cerea sa i schimb ratingul,eu sa mi dea banii intai,apoi dupa 7 zile am deschis reclaim .dupa 3 zile raspund cei de pe g2a sa le trimit poze ca nu merge,am trimis.dupa 2 zile raspund sa depun plangere in zona in care locuiesc si sa le trimit poze detaliate cu nume stampila organului autorizat pusa pe plangere.per total nu cred ca voi mai cumpara ceva de la ei.vanzatorul a disparut si a aparut altul cu aceleasi produse ,pret.situl a tras de timp numai si am parerea ca erau intelesi/asa ca pe viitor va recomand sa fi ti foarte atenti de unde cumparati.

  2. Asta este un risc pe care trebuie sa ni-l asumam daca luam chei software de pe canale gri. Poate pentru uz casnic merge cate o licenta de office sau de windows, dar daca depinzi de software-ul ala nu prea ai ce face si trebuie sa cumperi o licenta de la un distribuitor autorizat, care iti ofera si suportul adecvat cand apar probleme.

  3. Am cumparat Avast Premium Security (1 Device, 1 Year) – PC – Key GLOBAL pe data de 15 februarie,am verificat mesajele pe Email insa nu am mai primit codul de activare dar banii i-au luat din cont,a doua zi pe 16 februarie am cumparat acelasi produs si am primit Email cu codul de activare,luasem 1 produs la pret dublu,nu este un pret foarte mare dar nu e corect cum procedeaza cei de la G2A,am introdus codul de activare primit dar din pacate nu functioneaza imi spune ca este cod incorect.Nu cred ca o sa mai cumpar niciodata ceva de pe G2A.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *