Telefoanele pliabile – telefoanele viitorului

Ultima actualizare pe 7 septembrie 2018 de către radu

Cea mai nouă știre a momentului face referire la lansarea celor mai noi telefoane inteligente, telefoanele pliabile, care folosesc tehnologia viitorului. Cu siguranță, acestea vor fi preferatele utilizatorilor odată cu lansarea lor, neținând cont de prețul acestora sau de cerințele producătorului în materie de întreținere și încărcare. Omul modern are nevoie permanentă de tehnologii avansate, de produse performante pe care se bazeze și în viitor. Dacă de la telefonul fix cu disc s-a trecut la telefonul mobil cu taste, dacă de la telefonul mobil cu taste s-a trecut la telefonul cu touch, acum a venit momentul telefoanelor mobile pliabile fie cumpărate de utilizatorii interesați de ultimele apariții.

Deși de câțiva ani se tot vorbește despre telefoanele mobile pliabile, abia în anul 2019 se preconizează o lansare pe piață a smartphone-urilor cu astfel de ecran pe piață. Samsung încearcă se detașeze aparent de această provocare, lăsând-o partenerilor, companiilor Xiaomi și OPPO. Rămâne de văzut cum va arată primul model de smartphone astfel lansat, cu ecran pliabil, ce funcții și caracteristici va avea și care va fi prețul de pornire.

În urmă cu ceva timp, existau unele zvonuri pe piața de profil, noutăți conform cărora profesioniștii Huawei și-ar încerca norocul pe piață cu primul dispozitiv de acest fel, însă producătorii chinezi ar putea fi primii care lansează un asemenea produs. Cu tehnologia oferită de Samsung și o testare prealabilă a pieții, cu un feedback pozitiv din partea clienților, produsul final ar putea fi îmbunătățit și astfel de smartphone-uri ar putea exista oriunde pe piață, fiind la îndemână cumpărătorului și în ofertele magazinelor de profil.

Oricât ar dura până ce apare primul telefon mobil pliabil în magazine, cu certitudine aceasta este tendința viitorului, este un vis devenit realitate la un moment dat, un produs cu un preț justificat în prima fază, însă după ce firmele concurente încep lanseze propriile modele, prețurile vor scădea. Telefoanele mobile vor trebui ofere o funcționalitate extinsă, o utilizare îmbunătățită și o autonomie mare, precum și o cameră foto de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *