Vivo lansează telefonul cu cel mai rapid senzor de amprentă sub ecran

Deși nu este o marcă la fel de cunoscută precum Samsung, Apple sau LG, Vivo este la fel de importantă pe piață națională și internațională ca și acestea. În luna martie a anului 2018, Vivo a lansat pe piață cel mai nou model de telefon cu senzor de amprentă sub ecran. După jumătate de an, specialiștii integrează cea mai nouă versiune a acestei tehnologii revoluționare.

Vivo X23 este un smartphone nou, ce va fi lansat în luna septembrie a anului 2018 și care beneficiază de un mecanism de recunoaștere facială versatil, care funcționează și pe timp de noapte. Chinezii își demonstrează talentele și progresele făcute în materie de cititoare de amprente ascunse în ecran. Vivo X23 este un telefon rapid, performant, a cărui parte frontală este acoperită de ecran, iar camera pentru selfie-uri ocupă un spațiu foarte mic.

Din punct de vedere al specificațiilor Hardware, acest telefon posibil să fie construit pe un ecran Full HD+ cu un raport de aspect 19.5:9. Combinația Snapdragon 710 cu 8 GB RAM este posibilă, la fel ca și varianta Snapdragon 670 combinată cu 6 GB RAM. Camerele principale vor avea valori principale de 12, respectiv 5 megapixeli. Mai multe detalii despre această nouă apariție pe piață vor fi oferite în luna septembrie în primă fază în străinătate, ulterior telefonul fiind disponibil și în România. Nu se cunoaște încă prețul de pornire, dar cu siguranță își merită investiția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *